Logistická akademie má 9 nových absolventů!

Brněnská přehrada opět zažila chvíle napětí - uvolnění - radosti a zasloužených oslav. 25. 4. – 26. 4. 2014 se v Brně konaly finální obhajoby a 9 frekventantů Logistické akademie si může hrdě psát za jméno tituly podle obdržených diplomů.

Zveřejněno
12
Květen 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Brněnská přehrada opět zažila chvíle napětí - uvolnění - radosti a zasloužených oslav. 25. 4. – 26. 4. 2014 se v Brně konaly finální obhajoby a 9 frekventantů Logistické akademie si může hrdě psát za jméno tituly podle obdržených diplomů.

Někteří z nich se rozhodli pro získání diplomu na základě absolvovaných kurzů, jiní se přihlásili do certifikační procedury přímo.

Finální obhajoby jsou závěrečným bodem procesu certifikace v Logistické akademii. Frekventanti obhajují své projekty vždy 2x 45 minut. Samotná prezentace projektu trvá vždy 30 minut, 15 minut je vyhrazeno pro diskuzi. Tentokrát obhájili frekventanti Logistické akademie své projekty, ve kterých se zabývali např. analýzou chyb v expedici výrobků a následnou realizací projektu jejich odstranění, auditem toku materiálu a implementací štíhlé logistiky … a mnoha dalšími tématy.

Po náročných dvou dnech se Logistická akademie rozrostla o dva absolventy s tituly ALog. – Auditor logistiky, dvakrát byl udělen titul MLog. – Manažery logistiky, celkově čtyřikrát titul Elog. – Inženýr logistiky a jednou CLog. pro Konzultanta a trenéra logistiky.

Všech 9 frekventantů přihlášených na závěrečné obhajoby uspělo a zařadilo se tak mezi diplomované absolventy Logistické akademie. Za tímto výsledkem stojí především poctivá příprava a průběžná osobní podpora ze strany lektorů.

Za Logistickou akademii usedli do komise tito lektoři:


Ing. Jaroslav Bazala,Ph.D., ALog.
Ing. Leo Tvrdoň, Ph.D., ALog.
Rudolf Malý, ALog.
Ing. Petr Sysel, CLog.
Ing. Martin Dubový, ALog.
Ing. Marina Nikiforova, ALog.

Všem zúčastněným patří velký dík za skvělou práci a dobrou atmosféru, které i při tak nesnadných dvou dnech vládla. Je dobrou zkušeností, že diplom z Logistické akademie je velkým přínosem pro každého pracovníka v logistice, ale také pro ty, kteří na tyto pozice aspirují. Přečtěte si ohlasy některých absolventů, kterým absolvování kurzu v Logistické akademii otevřel nový rozměr práce v logistice.