Logistická akademie míří na východní Slovensko

Pro každé povolání je klíčové, aby byli správní lidé na správných místech. Logistická akademie se stará o školení a certifikaci logistických profesionálů v Ostravě, Brně a Praze, na Slovensku pak v Bratislavě. Protože kvalitních odborníků není vlastně nikdy dost, expandujeme také na východ Slovenska, konkrétně do Košic.

Zveřejněno
21
Červenec 2015
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Pro každé povolání je klíčové, aby byli správní lidé na správných místech. Logistická akademie se stará o školení a certifikaci logistických profesionálů v Ostravě, Brně a Praze, na Slovensku pak v Bratislavě. Protože kvalitních odborníků není vlastně nikdy dost, expandujeme také na východ Slovenska, konkrétně do Košic.

Kurzy logistiky nově nejen v Bratislavě, ale i v Košicích

Rozhodli jsme se využít našich zkušeností, znalosti prostředí a dobrých akademických kontaktů proto, abychom místa naší působnosti rozšiřovali všude tam, kde je třeba. Vzhledem k tomu, že naše semináře jsou prezenční, snažíme se být v dosahu. Abychom mohli své služby nabídnout profesionálům z celého Slovenska pohodlně, kromě Bratislavy otevíráme pobočku také na východním Slovensku, v (od Bratislavy 400 kilometrů vzdálených) Košicích.

V Košicích jsme spojili síly s týmem  LEGALasistent, s. r. o. a společně rozšíříme portfolio nabízených školení o výběr z komplexu logistických témat. Už na začátku akademického roku 2015/2016, konkrétně v říjnu a listopadu, zahájíme košickou etapu školení logistiky kurzy:

  • Management logistiky 
  • Logistika nákupu a řízení zásob 
  • Logistika výroby 
  • Logistika distribuce a skladování

Logistika je věda,...

...extrémně spojená s praxí, užitná, ale jako každá etablovaná vědní disciplína, má své teorie. Proto jsme rádi za spolupráci s předním slovenským odborníkem na logistiku, zakladatelem oboru logistiky na Technické univerzitě v Košicích, prof. Dr.h.c., Ing. Dušanem Malindžákem, CSc.

Věříme, že rozšíření naší působnosti otevře nové možnosti dalším profesionálům, kteří chtějí svou odbornost i kariéru posunout na vyšší úroveň. Těšíme se na setkání s kolegy logistiky, na navázání nových a obohacujících kontaktů. Akademický rok v Košicích bude ve znamení logistiky!