Logistická akademie nemá prázdniny

Jako v každé vzdělávací instituci, platí i v Logistické akademii dvojí plynutí roku. Zatímco do konce kalendářního roku je daleko, akademický rok se pomalu chýlí ke konci. Ale Logistická akademie zdaleka není místem, které v letních měsících své dveře uzavře. Další semináře jsou naplánovány na září a do té doby se otevřel prostor pro další aktivity.

 

 

Zveřejněno
26
Květen 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Jako v každé vzdělávací instituci, platí i v Logistické akademii dvojí plynutí roku. Zatímco do konce kalendářního roku je daleko, akademický rok se pomalu chýlí ke konci. Ale Logistická akademie zdaleka není místem, které v letních měsících své dveře uzavře. Další semináře pro logistiky jsou naplánovány na září a do té doby se otevřel prostor pro další aktivity.

Uvažujete o tom, že byste ve své kariéře udělali zásadní krok vpřed?

Pracujete v některém z odvětví logistiky a chcete prezentovat své zkušenosti a znalosti lidem, kteří je dovedou zhodnotit na místě, kde můžete získat akademický titul? Nebo si naopak potřebujete (a chcete) prohloubit své znalosti, zdokonalit se v oboru a nechat se vyškolit od špičkových odborníků? 

Právě v létě je ideální doba pro to, abyste k takovému rozhodnutí dospěli. V Logistické akademii poskytujeme konzultace ohledně získávání diplomů a můžete zde dostat všechny potřebné informace o kurzech a celé organizaci. Logistická akademie vám pomůže při řešení problémů specifických pro vaši firmu. V rámci konzultací společně najdeme optimální způsob kooperace. V Logistické akademii vám můžeme naplánovat školení a workshopy na míru.  

Bezplatné konzultace

V našich střediscích v Ostravě a Praze budou přes léto tyto konzultace probíhat bezplatně! V případě projeveného zájmu zajistí Logistická akademie konzultace v Brně a pro kolegy a zájemce ze Slovenska také v Bratislavě. 

Neváhejte kontaktovat Logistickou akademii, pište, volejte, řešení najdeme vždy.

A nezapomeňte – Logistická akademie nemá prázdniny!