Logistická akademie není jen pro pokročilé

Našli jste v logistice ten pravý obor, ve kterém vidíte svou budoucnost? Chcete získat pro svou kariéru v logistice pevné základy, odstartovat ji nebo zvýšit svou odbornou úroveň? Logistická akademie nabízí možnost dosáhnout na vysoce hodnocený a uznávaný diplom a titul všem, kteří mají s logistikou co do činění a chtějí v tomto rychle se vyvíjejícím oboru pokračovat.

Zveřejněno
07
Červenec 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Našli jste v logistice ten pravý obor, ve kterém vidíte svou budoucnost? Chcete získat pro svou kariéru v logistice pevné základy, odstartovat ji nebo zvýšit svou odbornou úroveň? Logistická akademie nabízí možnost dosáhnout na vysoce hodnocený a uznávaný diplom a titul všem, kteří mají s logistikou co do činění a chtějí v tomto rychle se vyvíjejícím oboru pokračovat.

Jste-li ostřílený odborník, který denně aplikuje své teoretické znalosti do praxe, logistika vás zaměstnává již roky a jste ve svém oboru kovaným profesionálem, jistě máte ambice nejen zhodnotit své zkušenosti a znalosti, ale také si je neustále rozšiřovat. Pro získání prestižního titulu z Logistické akademie můžete po přijetí prostudovat materiály, absolvovat oborové testy, odprezentovat svůj projekt a po obhajobách získat ve svém oboru prestižní titul. 

Ale co když je pro vás logistika relativně nová?

Sice už víte co a jak, pracujete v oboru nějakou dobu, ale sami byste se ještě neodhodlali kvalifikovat se jako pokročilí logistici? Logistická akademie myslí především na vás! Nemusíte mít za sebou odborné studium logistiky a dlouholetou praxi, abyste měli možnost titul diplomovaného logistika získat. Stačí vám tříletá podniková praxe nějakým způsobem se logistiky dotýkající (nákup, skladování, plánování a řízení výroby, manipulace, doprava, distribuce, prodej apod.) a vše ostatní s vámi probereme a dořešíme individuálně. Propracovaný systém vzdělávání v Logistické akademii je zárukou toho, že najdeme vhodné kurzy a školení pro logistiky přesně na míru vašim potřebám. 

Logistická akademie není jen místo pro certifikaci špičkových odborníků.

V Logistické akademii jde především o vzdělávání a zvyšování odbornosti všech, kteří cítí potřebu si své znalosti a dovednosti v oboru doplnit. Podrobně propracovaný a ověřený vzdělávací program Logistické akademie můžete absolvovat jako celek, popřípadě jen jeho dílčí moduly – vyberete si ty oblasti logistiky, které jsou pro vaše potřeby zásadní.

Od září opět startují naše kurzy v Praze, Ostravě a nově i v Bratislavě. Využijte letní měsíce k rozhodnutí o absolvování Logistické akademie - studium na ní vám k potřebné odbornosti dopomůže.