Pro koho je duben v Logistické akademii?

Duben 2014 proběhne v Logistické akademii ve znamení nejzákladnějších, ale přesto nejpalčivějších, problémů v logistice. Velká konkurence má za následek zvyšování nároků na kvalitu zboží a služeb, a paradoxně s tím související tlak na co nejnižší cenu. Vydobýt a udržet si své místo na trhu vám tak zajistí jediná věc – co největší efektivita práce. A právě s maximalizací efektivity práce a rentability logistických nákladů vám mohou pomoci kurzy Logistické akademie.


 mít možnost se seznámit se speciálními obory logistiky (např. city – logistika).

Zveřejněno
07
Duben 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Logistika výroby

15. 4. – 16. 4. proběhne ve školicím středisku v Ostravě kurz Logistika výroby. Kurz je určen všem, které pociťují nedostatky ve výrobních procesech a chtějí jim proto lépe porozumět. Ať už se účastní plánování výroby a výrobních procesů, podporují výrobu administrativně nebo se podílí na tvorbě informačních systémů pro podporu plánování a řízení výroby. Díky kurzu získáte informace o tom, jak optimalizovat výrobní procesy a zejména, jak je úspěšně plánovat!


Štíhlá výroba a logistika
22. 4. – 23. 4. pořádá Logistická akademie ve školicím středisku v Praze kurz Štíhlá výroba a logistika. Tento kurz vám pomůže vyřešit spoustu potíží, se kterými se potýká nejedna firma na českém trhu. Při stagnaci efektivity výrobních, administrativních, plánovacích a jiných procesů, při výskytech nedostatku kapacit a nízké flexibility vám kurz „štíhlé filozofie“ dodá nový pohled na fungování firmy a usnadní vám cestu k progresivnímu přístupu.


Logistika distribuce a skladování 
29. 4. – 30. 4. pro Vás Logistická akademie v Ostravě chystá kurz Logistika distribuce a skladování. Zvládnutí obsáhlé problematiky distribuce a skladování je nedocenitelnou pomocí na cestě zboží k zákazníkovi. Dostanete mimo jiné také informace o nejnovějších informačních a automatizačních technologiích a budete