Absolventi kurzů a jejich uplatnění

V každém oboru lidské práce je vzdělání v potřebných oblastech naprosto nezbytné. Můžeme se učit praxí, chybami a vlastními zkušenostmi, ale nejlepší cestou k potřebné kvalifikaci je teoretický základ podložený příklady z reálného profesního života, profesionální vedení a výklad od odborníků na slovo vzatých. Kurzy Logistické akademie se tak stanou základem pro vaši pracovní budoucnost.

Zveřejněno
28
Duben 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Chcete se ucházet o místo manažera logistiky, projektového manažera, vedoucího nákupu,  či některou jinou pracovní pozici v logistice?  Osvědčení o absolvování některého z kurzů Logistické akademie sehrávají klíčovou roli při výběrových řízeních, zvláště pak, získáte-li některý z diplomů od stupně „Provozní logistik“ přes „Manažera logistiky“ až k „Auditorovi logistiky“.  Máme za sebou zkušenosti dlouhé řady odborníků v logistice s diplomem LA, kteří jsou na svých pozicích právě díky nim. 

Kurzy Logistické akademie vám však nepomůžou jenom získat práci novou, ale mohou vám výrazně pomoci v té stávající. Máme případy, kdy se díky diplomu LA stal mistr výroby vedoucím celého výrobního úseku, operátor manažerem logistiky pro celou firmu a vedoucí skladu manažerem zásobování. 

A o tom, že kurzy Logistické akademie nejsou jen nutné zlo, suchý výklad a dny strávené školní nudou, svědčí i nadšené ohlasy absolventů.

„…jak prosté, milé a motivující, mohou být lekce logistiky, od profesionála, a ještě s takovým nadhledem. Děkuji, umíte inspirovat…“

Pro všechny, kteří mají strach s logistikou začít, přichází uklidnění. Kurzy v Logistické akademii jsou vedené profesionály a odborníky nejen na probíranou látku, ale také na didaktiku. Úvodem do oboru vás provedou nenásilně, záživně a s přehledem.

„…chtěl jsem poděkovat za poutavou přednášku. Musím říci, že Vaše didaktické schopnosti jsou opravdu na velmi vysoké úrovni. Ač jsem byl logistikou téměř nepoznamenán, některá témata si zejména díky barvitým přirovnáním budu jistě pamatovat velmi dlouho, ne-li navždy.“

V Logistické akademii najdete příjemnou, podnětnou a inspirativní atmosféru, tým kvalifikovaných expertů a vše potřebné k tomu, abyste své ambice přetvořili v realitu.