Významní absolventi Logistické akademie - Marcela Serynová

Seriál o významných absolventech Logistické akademie pokračuje.

Seriál o významných absolventech Logistické akademie pokračuje. Dnes si představíme ženu, která na poli logistiky dosáhla velkých úspěchů. Ing. Marcela Serynová, ALog. je specialistkou na železniční dopravu. Jak vnímá spolupráci s Logistickou akademií? A v čem jí pomohlo dosažení titulu auditorky logistiky?

Zveřejněno
23
Únor 2016
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Významní absolventi Logistické akademie – Ing. Marcela Serynová, ALog.

Seriál o významných absolventech Logistické akademie pokračuje.

Dnes si představíme ženu, která na poli logistiky dosáhla velkých úspěchů.  Ing. Marcela Serynová, ALog. je specialistkou na železniční dopravu. Jak vnímá spolupráci s Logistickou akademií?

A v čem jí pomohlo dosažení titulu auditorky logistiky?

Marcela Serynová - úspěšná absolventka Logistické akademie

Marcela Serynová se na poli dopravy pohybuje již od doby studií na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině. Prošla si pozicemi jako samostatný inženýr železniční dopravy u ČSD nebo provozní dispečer silniční dopravy, většinu profesního života pracovala v logistice v jedné z největších ocelářských společností Evropy, VÍTKOVICE STEEL, a.s., kde řešila problematiku externích i interních přeprav, implementovala řadu úsporných a efektivních logistických řešení a ušetřila firmě na nákladech na logistiku nemalé sumy. 

Novou pracovní příležitostí je pro paní Marcelu Serynovou pozice, kterou odnedávna zastává ve firmě NH-TRANS, SE. V oddělení vozového hospodářství se bude jako jedna z mála žen v naší republice specializovat na pronájmy a efektivní využití železničních vozů.

Firma NH-TRANS, SE, patří mezi významné poskytovatele komplexních služeb ve vnitrostátním i mezinárodním zasílatelství. Nabízí zákazníkům logistická řešení napříč širokým spektrem dopravních forem i prostředků bez ohledu na druh či povahu zásilky. Za více než dvacetiletou existenci se firma NH-TRANS, SE, dostala do povědomí českých i zahraničních klientů nejen díky kvalitě a profesionalitě poskytovaných služeb, ale také díky prolidské firemní kultuře, která je velkým bonusem jak pro zaměstnance, tak pro klienty.

Diplom z logistiky

V roce 2013 získala Marcela Serynová v Logistické akademii certifikaci pro kvalifikaci auditorky logistiky, ALog. Rozšíření a systematizování teoretických znalostí společně s dlouholetou praxí dává prostor pro využití moderních metod pro hodnocení i optimalizaci probíhajících pracovních procesů. Vhled do problematiky auditorství logistiky významně rozšiřuje optiku, s jakou je možné posuzovat stávající i nadcházející pracovní výzvy.

„Prohloubila jsem si profesní znalosti, měla jsem možnost seznámit se specialisty v oboru a naučila jsem se posuzovat logistickou problematiku nezávislým sofistikovaným pohledem. Setkala jsem se s neskutečnou ochotou členů Logistické akademie a Komory logistických auditorů k diskuzi k jakémukoliv logistickému tématu.“

V Logistické akademii jsme pyšní nejen na to, že dáváme nováčkům v logistice objevit směr, kterým se může jejich kariéra vydat, ale také na to, že ostříleným logistickým profesionálům pomáháme nebát se vylepšovat nejen logistické procesy, ale uskutečnit i osobní profesionální sny.