Nová služba profesionálním logistikům - trh práce v logistice

Logistická akademie je místo, kudy ročně projdou stovky odborníků z oboru logistiky. Díky napojení na společnosti, které musí řešit strategickou i operativní úroveň logistiky, je Logistická akademie také obeznámena se situací v nabídce a poptávce práce v logistice.  A proto jsme si propojení této nabídky a poptávky vzali v Logistické akademii za své a otevřeli pro vás vlastní, neplacenou a anonymní burzu Práce.

Zveřejněno
06
Květen 2014
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Logistická akademie je místo, kudy ročně projdou stovky odborníků z oboru logistiky. Díky napojení na společnosti, které musí řešit strategickou i operativní úroveň logistiky, je Logistická akademie také obeznámena se situací v nabídce a poptávce práce v logistice.  A proto jsme si propojení této nabídky a poptávky vzali v Logistické akademii za své a otevřeli pro vás vlastní, neplacenou a anonymní burzu Práce.

Logistika je oborem budoucnosti, proto je třeba její základy v každé firmě budovat pečlivě. A základem pro kvalitně fungující systém logistiky je, aby byli správní lidé na správných místech. Díky mnohaletým zkušenostem a databází kontaktů jsme se rozhodli dělat prostředníka mezi firmami a zaměstnanci, a přispět tak k efektivnímu obsazování míst v logistice. 

Pokud hledáte práci v oboru logistiky, stačí, když nám přes náš formulář vyplníte své údaje, nahrajete životopis, informujete nás o absolvovaných kurzech nebo popíšete pozici, kterou hledáte, a my se vám pokusíme najít odpovídajícího zaměstnavatele.

Hledá vaše firma nebo společnost pracovníky se specifickou kvalifikací, potřebujete logistiky co nejvíc na míru svým potřebám? Zadejte svou poptávku do Logistické akademie a my vám zprostředkujeme nejvhodnější kandidáty. Všechny uchazeče o práci hodnotíme podle ověřených kritérií.  Naše zkušenosti vám zaručují kvalitní výsledek. Logistická akademie garantuje vyhledání pouze takových pracovníků, za jejichž zkušenostmi, kvalifikací a odborností si stojí.  

Víme, že praxe je důležitou součástí pro budoucnost v jakémkoliv oboru, proto nabízíme také zprostředkování stáží. Ať už je hledáte, nebo nabízíte, na naší burze Práce zajistíme, co je potřeba.

Tato služba je pro všechny zúčastněné zdarma. Hledejte práci, zaměstnance nebo stáže u nás, a Logistická akademie bude vaším garantem přehledného a anonymního zpracování požadavků, profesionálního přístupu a dobrého výsledku.