Listopadová „Logistická jízda“

Efektivita všech myslitelných zdrojů a jejich využívání, ať už lidské práce, peněz, materiálu a především času, je pro logistiky v praxi denním chlebem. Během své dlouholeté praxe jsme si všimli, že prostor pro sdílení případů z reálné praxe a výměnu zkušeností s kolegy z oboru vzbuzuje na konferencích mimořádný ohlas.

Zveřejněno
03
Srpen 2015
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Efektivita všech myslitelných zdrojů a jejich využívání, ať už lidské práce, peněz, materiálu a především času, je pro logistiky v praxi denním chlebem. Během své dlouholeté praxe jsme si všimli, že prostor pro sdílení případů z reálné praxe a výměnu zkušeností s kolegy z oboru vzbuzuje na konferencích mimořádný ohlas.

A právě toto zjištění a pocit jistého deficitu stojí za vznikem unikátního projektu logistické (ne)konference roku  LOGISTICS RIDE. Na LOGISTICS RIDE odprezentují špičkoví logistici svá úspěšně aplikovaná řešení, pohovoří otevřeně o strategiích, číslech, problémech i výsledcích.

2 dny logistiky až na dřeň

Ve dvou dnech se budeme intenzivně věnovat nefalšované logistické praxi, poskytneme prostor pro sdílení informací i zkušeností, navazování nových a utužování starých kontaktů. Uslyšíte 15 případových studií, že kterých si, jako doufáme, odnesete mnohem víc než igelitku s bločkem a propiskou.

Všechny vás na této akci rádi uvidíme. V rámci LOGISTICS RIDE se pokusíme naplnit ty nejlepší zásady logistické praxe – reálný přínos, užitečné sdílení a maximální efektivitu. Rádi bychom mezi vámi našli také úspěšné logistiky, kteří by se nebáli podělit se s kolegy o svůj úspěch. Místa mezi přednášejícími mizí, tak sami zvažte, jestli by nebyla škoda nepředstavit zrovna váš projekt logistickému publiku.

Listopad bude v Ostravě patřit logistice

Ve dnech 26. – 27. 11. 2015 se na vás budeme těšit v unikátní atmosféře živého srdce ocelového města. LOGISTICS RIDE proběhne v Hotelu Imperial v Ostravě a my vás na ni srdečně zveme.

Pro více informací navštivte web akce: www.logisticsride.cz